Гражданско сдружение БОЕЦ“ , на който твърди, че се чуват

...
Гражданско сдружение БОЕЦ“ , на който твърди, че се чуват
Коментари Харесай

„БОЕЦ“ публикува аудиозапис със самопризнания за купуване на гласове под ръководството на Халил Летифов

Гражданско съдружие „ БОЕЦ “, на който твърди, че се чуват признания на Георги Михов , един от доближените на кмета на Община Гурково, част от ОПГ-то за пазаруване на гласове под управлението на Халил Летифов – зам. ръководител на Движение за права и свободи .

От диалога излиза наяве, че на Михов е поръчано да „ зареди “ опиати в къщата на Кольо Атанасов – локален предприемач, който разкрива незаконната скица на Цоневи и подава сигнали в прокуратурата за пазаруване на гласове.

„ Отговорът на мафията е жесток – подмятане на опиати и „ заличаване “ на съперника. В схемата вземат участие по думите на Михов и полицейски шефове и чиновници, които са под контрола на Летифов и Цоневи. “

Сдружението напомня, че Георги Михов е арестуван в Турция за трафик на опиати, сега текат каузи, като присъдата, която може да получи е до 30 години затвор . В същото време в България участниците в ОПГ-то остават недосегаеми .

Групово дело „ БОЕЦ “ е внесло сигнал за тези закононарушения и схеми за пазаруване на гласове с присъединяване на Халил Летифов в Министерство на вътрешните работи и Народното събрание, само че нито една партия до този миг не е реагирала .

„ Изслушайте записа и се запитайте за какво всички партии и депутати мълчат? Къде е битката с корупцията и мафията? Къде е смяната? Кой владее страната сега? “

От „ БОЕЦ “ дават обещание а разгласяват фотоси, видеозаписи и аудиозаписи , които удостоверяват данните от импортираният сигнал.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР