Гражданско сдружение БОЕЦ дава премиера Бойко Борисов и финансовия министър

...
Гражданско сдружение БОЕЦ дава премиера Бойко Борисов и финансовия министър
Коментари Харесай

БОЕЦ дава Борисов и Горанов на прокуратурата, замеряха ги с яйца

Гражданско съдружие БОЕЦ дава премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов на прокуратурата. Причината е огласената от организацията шокираща информация, че дължимото Данък добавена стойност от 2000-та година до момента е в размер на 16 милиарда лева

"На Борисов и Горанов би трябвало да се потърси отговорност за неизпълнени служебни отговорности и неупражнен надзор, считат от БОЕЦ. Отделно от това, за безобразния обир ще бъде осведомена Европейска комисия, както и президента Румен Радев ", считат от БОЕЦ.

Сдружението упорства президентът да свика КСНС по отношение на изнесените през днешния ден обстоятелства. БОЕЦ праща ново питане до Национална агенция за приходите за това кои са сдруженията и търговците, които дължат Данък добавена стойност. От организацията упорстват да схванат освен за малоимотните жители, само че действителните компании, които са били първи по веригата на лъжливата скица.

Освен това питат по Закона за достъп до социална информация, дали финансовото министерство е желало до момента информация от Национална агенция за приходите за дължимото Данък добавена стойност и дали такива данни са били предоставяни.

На влизане в постройката на Българска телеграфна организация, с цел да дадат конференция и да показват данните за несъбраното Данък добавена стойност през годините, от БОЕЦ са били замеряни с яйца.

Сградата на Българска телеграфна агенция бе изцапана от ударите, само че представителите на БОЕЦ не пострадаха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР