Граждански протест в подкрепа на очакваното решение на НС за

...
Граждански протест в подкрепа на очакваното решение на НС за
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на изпращане на военна помощ за Украйна

Граждански митинг в поддръжка на предстоящото решение на Народно събрание за изпращане на отбранителна бойна техника за Украйна ще се организира през днешния ден – 04 май –  по време на изключителното съвещание на Народното събрание.

Протестът ще се състои пред задния вход на Народно събрание откъм пл. „ Ал. Невски “. Организатори на събитието са Цецка Бачкова, Петър Петров, Петър Славов, Кирил Чуканов, Александър Малинов.

Вече над две месеца Украйна самоуверено се пази от бруталната съветска военна експанзия. Руската войска унищожава украински градове и поголовно избива цивилни, в това число дами и деца. Пред лицето на това най-голямо зло, сполетяло Европа след края на втората международна война, България към момента не е заела нужната позиция, завяват уредниците.

Нашата страна е една от едвам двете страни в Европа, които към момента не с изпратили публично военна помощ към Украйна! Настояваме това да се промени и желаеме България неотложно да изпрати нужната на Киев военна помощ в борбата им против съветската експанзия. Защото сега Украйна се бие за цяла Европа, в това число и за България. Помагайки на Украйна, оказваме помощ на личната си национална сигурност, акцентират протестиращите.

На 04.05 следобяд българските депутати ще гласоподават за изпращането на военна помощ. Нека до момента в който трае тяхното гласоподаване, осъществим площад “Народно Събрание” и покажем, че българският народ поддържа украинския народ и е подготвен да му окаже нужната помощ до цялостната победа и възобновяване на мира, приканват още уредниците.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР