Граждански инициативен комитет Да си върнем Сливен“ издига кандидатурата на

...
Граждански инициативен комитет Да си върнем Сливен“ издига кандидатурата на
Коментари Харесай

Да си върнем Сливен: издигат за кмет добре познато име

Граждански предприемчив комитет „ Да си върнем Сливен “ издига кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на Сливен. Той е регионален шеф на Сливен на 8 юни е подал заявление за освобождението си от поста.

Понастоящем Афузов е в отпуск. Ще се яви на идните локални избори като самостоятелен претендент, подсилен от цивилен организации, написа.

Минчо Афузов съобщи, че чака поддръжка и от Българска социалистическа партия в Сливен, чийто член е, а няколко първоначални партийни организации на Българска социалистическа партия са излъчили неговата кандидатура за кмет на общината на идната общинска конференция на партията. Инициативният комитет няма да записва листа с претенденти за общински съветници.

Като главен собствен приоритет Минчо Афузов посочи образованието, което беше основен акцент и в активността му на регионален шеф.

„ Старал съм се да свърша много работа в тази посока, само че образованието, подобряването на просветителната среда ще бъде съществена цел и фокус на деяние “, сподели Афузов.

Като конкретна цел уточни нуждата от обикновено общежитие в Сливен. Сред другите цели на своя предстоящ екип той очерта подобряването на градската среда, инфраструктурата, водоснабдяването и канализацията на града, пътната мрежа, усъвършенстването и преструктурирането на синята зона в града и други

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР