Гражданската платформа Спаси Софи - лидирана от младия общински съветник

...
Гражданската платформа Спаси Софи - лидирана от младия общински съветник
Коментари Харесай

"Спаси София": Дори в Белград редят паветата по-качествено, отколкото тук ВИДЕО

Гражданската платформа " Спаси Софи " - лидирана от младия общински консултант Борис Бонев, продължава да сочи безхаберията, които властващите в столицата правят. Този път на техен прицел попаднаха зле подредените павета в центъра на София. За параленост Борис Бонев даде не някой различен, а съседката ни Сърбия, която даже не е член на Европейски Съюз. 

ЕТО КАКВО съдебна експертиза ПОЯВИ В СТРАНИЦАТА НА " СПАСИ СОФИЯ ":

" Тези павета желая да ги наредите по този начин, че 100 години да не мръднат! " - по този начин се прави в Белград при пренареждането на елементарен гранитен паваж. Това би споделил всеки естествен кмет!

Но София няма кмет, който да каже това на тукашните строители. Вместо кмет, имаме некачествени поправки, подкрепи за безконечните строителни компании, продупчване на периоди, опити за намиране на оправдания, поправки на ремонтите...

Това е срамно! Но не толкоз за ръководещите София от 17 години. Срамно е за всички нас, които допуснахме тази подигравка с нашия град и с нас самите. Време е за решаваща борба, в която ще бъдат впрегнати всевъзможни придворни " медии ", " анализатори ", " компромати "... Но сме длъжни всички дружно да я спечелим!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР