Гражданската платформа Изправи се.БГ ще участва в изборите и няма

...
Гражданската платформа Изправи се.БГ ще участва в изборите и няма
Коментари Харесай

Изправи се.БГ ще си партнира за изборите с ДБГ, Волт, Социалдемократите и Движение 21 |

Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " ще взе участие в изборите и няма да става партия. Формацията ще си партнира с  вече оповестените й сътрудници от дясното политическо пространство – ДБГ и „ Волт ", както и Социалдемократи и придвижването на Татяна Дончева, разгласи Мая Манолова в отговр на нурналистически въпрос в изявление за Дарик радио.

Това е моделът нашето обединяване за локалните избори в София – леви и десни, партийни и безпартийни, се сплотиха в борбата против мутрите. Изправихме се фронтално против Борисов в София, ще го създадем и в този момент, на идните парламентарни избори в цялата страна. Това, което ни сплотява е, че сме демократи и не желаеме корупцията да е първа политическа мощ, уточни още тя.

Манолова добави, че Борисов и неговият кръг ще се съпротивляват до последно на оставката в боязън им от проверка и правдивост. Има още за крадене и това ги държи, сподели още тя.

Всеки, който ще взе участие в парламентарните избори, да съобщи ще се коалира ли с Бойко Борисов. „ Изправи се.БГ " няма да се коалира нито с ГЕРБ, нито с „ Обединени патриоти ", нито с Движение за права и свободи. Движение за права и свободи са третият явен за всички български жители, само че официално прикрит, участник във властта. Те наедно с патриотите и ГЕРБ разпределят порциите, сподели тя на въпрос би ли се коалирала с някой от актуалното болшинство.

На този въпрос би трябвало да отговорят и Христо Иванов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Цветан Цветанов и всички, които ще се явят на изборите, заяви Манолова.

По думите ѝ европейските институции са научили за кюлчетата злато, чекмеджетата, записите, къщата в Барселона и това няма по какъв начин да се замете. Тежкото съмнение на Европа, че министър председателят взе участие в скица за пране на пари, няма по какъв начин да се прикрие, сподели тя.

Ще има проверка по какъв начин са изхарчени парите за икономическите ограничения след ковид. Теглят се нови 5 милиарда лева дълг, като не е ясно дали ще стигнат до жителите и бизнеса или до трапезата и чекмеджетата на властта, добави тя.

На въпрос за извличането на майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива " от Народното събрание преди два дни, Манолова съобщи, че жителите не са жители и имат право да влизат в Народното събрание.

Ще се завихри торнадо от обществени митинги, тъй като бизнесът е оставен на произвола, а имаше великодушни обещания от Борисов. Икономическите ограничения на Борисов за превъзмогване на рецесията след пандемията от ковид са отчайващо закъснели и имат избирателен привкус. Борисов не желае да помогне на хората и на бизнеса, а желае да си купи изборите, съобщи Мая Манолова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР