Гражданската организация "Спаси София" алармира, че плочките на площад "Св.

...
Гражданската организация "Спаси София" алармира, че плочките на площад "Св.
Коментари Харесай

Фандъкова си играе на тетрис! Махат плочките от пл. Св. Седмочисленици!

Гражданската организация "Спаси София " сигнализира, че плочките на площад "Св. Седмочисленици " сега се отстраняват.

Ето целия текст, който разгласява организацията на страницата си във Facebook:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Махат плочките от пл. Св. Седмочисленици.

Ремонтът се трансформира в цялостен фарс - никой май към този момент не знае какво се прави - пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат сменени?
Не излиза наяве и за какво цялото управническо войнство в продължение на дни защитаваше плана като верен и изящен, а в този момент тихомълком плочите се отстраняват.

Г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, за какво изобщо заемате кметското място в случай че ви няма, с цел да дадете своето мнение за най-големия скандал от месеци в София. Каква е вашата роля, с изключение на ПР-ите ви да ви крият, надявайки се, че бурята ще отмине и рейтингът ви няма да пострада? За маймуни ли смятате жителите?

Също по този начин, някой ще благоволи ли да даде пояснение какво се случва с графика на ремонта? В формалния проект график, който е наличен онлайн ясно написа, че целият Граф Игнатиев би трябвало да е приключен на 03.10.2018 година В формалните изявления този период след това стана средата на октомври, края на октомври, средата на ноември, а към този момент напълно умерено говорите за март 2019 година Драги, ръководещи, вие ум имате ли? Можете ли да сте по-безобразни и нагли и да принуждавате с месеци обществото да се занимава с вашите провали и центърът на София да е блокиран, тъй като 4 години не ви стигнаха да се подготвите за този ремонт. Колко бизнеса би трябвало да банкрутират, какъв брой още време ще сме без трамваи и какъв брой още хора би трябвало да се спънат поради вашата некадърност? Вие май в действителност ни смятате за наивници... "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР