Гражданската битка за парка до хотел Санкт Петербург в Пловдив

...
Гражданската битка за парка до хотел Санкт Петербург в Пловдив
Коментари Харесай

Битката за парка до Санкт Петербург продължава

Гражданската борба за парка до хотел " Санкт Петербург " в Пловдив продължава с всевъзможни средства, заяви за Plovdiv24.bg  активистът от съдружие " Спаси Пловдив “. След мощната гражданска самодейност застрояването бе стопирано, само че войната с вложителя не е извоювана дефинитивно. " Сега топката е в полето на кмета на Пловдив и неговия екип.

Доколкото сме осведомени, бункерът от 704 кв.м е актуван от Община Пловдив и има искане към кадастъра за нанасяне на обекта. То обаче е възпрепятствано поради административен гаф – наложителното по закон съобщение на другата страна е връчено не на шефа на компанията, притежател на парцела, и това е дало опция другата страна да оспорва заповедта, която след това е анулирана “, осведоми Костов.

" Няма спънка обаче още веднъж да бъде извървяна процедурата и е необичайно, че това не се прави. В тази връзка от “Спаси Пловдив “ входирахме искане до кмета въпросния бункер да бъде вписан в кадастъра като втора съсобственост на Община Пловдив в парка и чакаме от негова страна решителни дейности. В противоположен случай ще останем с усещането, че общината ще се откаже от благосъстоятелност в парка в услуга на Таха Рахман?

Естествено, ние жителите няма да позволим това да се случи! “, категорични са от сдружението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР