ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА ОТ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОН ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК“, ГР. ВАРНА

...
ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА ОТ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОН ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК“, ГР. ВАРНА
Коментари Харесай

2411 подписа събраха в „Кайсиева градина“ в подкрепа решение на ОбС Варна

„ ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА ОТ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОН „ ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК “, ГР. ВАРНА в поддръжка на Решението по т.1-5 от дневния ред на съвещание №29, признато на 08.11.2022г. от Общински съвет – Варна, касаещо довършването на ремонта на ІІ м.р. „ Кайсиева градина “, финансирано посредством контракт за банков заем “ бе входирана през днешния ден в администрацията на Район „ Владислав Варненчик “. 2411 подписа в поддръжка е събрала самодейността за по-малко от седмица. Кметът на региона Николай Костадинов.

„ Препратихме по подготвеност входираната до нас подписка в поддръжка на решение по т. 1-5 от дн.р. на съвещание Nо29 от 08.11.2022г. на Общински съвет Варна, за дотъкмяване на ремонта на 2ри микрорайон „ Кайсиева градина “, финансиран посредством заем! 2411 подписа на живущи в Района, събрани за по-малко от седмица бяха препратени до Областен шеф на Област Варна, Кмет на Община Варна и Председател на Общински съвет Варна! “, написа той във Facebook.

„ Благодаря за изразената, виновна гражданска позиция на всички! Искрено имам вяра, че решенията от способените, ще са в посока оценка на нуждата и в интерес на публичния интерес! Благодаря! “, добави той.

Подписката бе инициирана след апелите на общински съветници от Демократична България към регионалния шеф Марио Смърков да върне решението на Общински съвет Варна, което на процедура ще стопира или отсрочи във времето втората част от ремонтните действия в квартала.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР