Гражданска акция в подкрепа на частния бизнес се проведе вчера

...
Гражданска акция в подкрепа на частния бизнес се проведе вчера
Коментари Харесай

Варна, Русе и Стара Загора отново извикаха Оставка!

Гражданска акция в поддръжка на частния бизнес се организира през вчерашния ден в Стара Загора, съобщи БНР. Група жители се включиха в митинга против масираната инспекция на управляващите във веригата магазини за играчки Хиполенд, ден откакто притежателят ѝ разгласи, че поддържа митингите, а синът му пострада от сълзотворен газ на полицията.

Във Варна протестиращи още веднъж се събраха край постройката на общината във Варна, пердаде Българска национална телевизия. Хората желаеха оставките на премиера и основния прокурор. Беше прожектирана речта на отец Дионисий от митингите на 2 септември в София.

И нощес русенци излязоха на митинг пред Съдебната палата. Нито слънцето, нито дъждът ще ни спрат, до момента в който нашите претенции не бъдат изпълнени, обявиха те. Към оставките на министър-председателя и основния прокурор те прибавиха и тези на министъра на вътрешните работи и на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, тъй като са позволили вълнения и принуждение на мирния митинг в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР