Гражданите за европейско развитие на България (ГЕРБ) ни отчуждиха от

...
Гражданите за европейско развитие на България (ГЕРБ) ни отчуждиха от
Коментари Харесай

Нинова обвини ГЕРБ, че лишили българите от човешко достойнство

" Гражданите за европейско развиване на България " ( ГЕРБ) ни отчуждиха от европейските полезности, от българските полезности, лишиха ни от човешкото ни достолепие . Това разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на представянето на листата на партията в Южния парк.

" Искаме независимост - съществена европейска, българска и човешка полезност. Но свободни хора ли сме през днешния ден? На едно от последните места сме по независимост на изложение и медии . Който си разреши да мисли друго, да приказва друго, да подлага на критика, е подложен на невиждан напън. Ето ви Елена (Йончева), най-ярък образец за това. Искаме равни благоприятни условия, само че в България околните до властта са по-равни от другите. Искаме господство на закона и тъждество пред закона, само че се оказа, че колкото повече жилища имаш в България, толкоз по-недосегаем си за закона ", настоя Нинова.

Тя акцентира, че " пълзяща тирания на опозицията е нелепост, само че едноличната власт в България е реалност ", разяснявайки думите на премиера Борисов отпреди дни, че Българска социалистическа партия налагали " пълзяща тирания ".
 Борисов упрекна съперниците си в налагане на
Борисов упрекна съперниците си в налагане на " пълзяща тирания "

Опонентите на ГЕРБ работили брутално

Според водача на Българска социалистическа партия българските институции са разрушени, като един човек ръководи еднолично народа и неговите пари .

По думите на Нинова, Българска социалистическа партия тръгвали с изключение на за европейски и предварителни парламентарни избори, само че най-много - " тръгваме на борба за правдивост в този момент , не с празни обещания и с кухи изречения, тъй като българският народ имал потребност от правдивост.

" Ние първи приехме своята стратегия за стопански развита, обществена Европа, Европа на равните благоприятни условия, Европа без две и три скорости. Днес представяме пред вас и лицата на тази акция - хората, които предлагаме да ни съставляват в Европа. Остава да си свършим работата. Имаме концепциите, имаме хората, от нас - от този екип и от вас - мотора на партията, зависи да си свършим работата. Да се обърнем към всеки български жител, тук или в чужбина ", уточни в предизборната си тирада тя.

След редица апели към българите да гласоподават на изборите за Европейски парламент на 26 май и за какво е значимо това, Нинова приключи, че крайната цел на Българска социалистическа партия не е просто с цел да смъкна държавното управление на Борисов, да го размени с друго и да продължим по същия метод. Целта не била просто една партия да падне от власт, а друга да завоюва.

" Можем да сложим началото на смяната на модела, в който 30 години политици, стопански кръгове, олигарси са дружно само за персоналния си интерес и против интереса на народа. Този модел можем да променим ", уверена е председателката на Българска социалистическа партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР