Гражданите виждат, че не са приоритет за сегашното управление и

...
Гражданите виждат, че не са приоритет за сегашното управление и
Коментари Харесай

Президентът за протестите: На страната на гражданите съм

Гражданите виждат, че не са приоритет за настоящето ръководство и то губи тяхното доверие. Българите ясно осъзнават, че всички дейности и извинения на властта оттук насетне имат една цел – да не изгубят властта, с която са се сраснали. 
 Протестът в неделя: Искаме президентът Румен Радев да наложи изключително състояние и да поеме властта
Това съобщи президентът Румен Радев. Държавният глава уточни, че всяка власт, без значение дали актуалната или идната, би трябвало ясно да разбере, че няма да може да ръководи по досегашния метод. „ Българите все по-решително и проведено ще търсят правата си, тъй като се мерят освен с предишното, а и с страните към нас “, съобщи президентът. Той уточни, че има бездънен проблем с ръководството и решението би трябвало да се търси от Народното събрание.  

Президентът не може да желае оставки на който и да е. Но в тази обстановка аз постоянно ще бъда на страната на жителите, безапелационен беше Румен Радев. Помолен да разяснява изказвания, че е „ подбудител “ на гражданските митинги, президентът дефинира сходни изявления като ирелевантни. „ Протестите са закономерни и основателни и никой закон не не разрешава организирането им “, означи Румен Радев.

На въпрос за какво президентът е отклонил среща с представители на ГЕРБ, само че е приел водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Румен Радев прикани да не се бърка „ закон “ с „ визия “. Няма по какъв начин президентът да разисква с депутати закони, които са в развой на правене, тъй като той е най-после на законодателната верига, уточни Румен Радев и добави, че Корнелия Нинова като водач на Българска социалистическа партия е поискала да го запознае с плана на партията „ Визия за България “. „ Аз съм подготвен да приема водача на партия ГЕРБ - господин Борисов, и да изслушам неговата визия за оправянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на пагубния срив на вложенията, за икономическото догонване на страните от Централна и Източна Европа, които се откъснаха надалеч напред по темпове на стопански напредък и по качество на живот “, съобщи още Румен Радев. 

Страната ни не трябва да подписва Глобалния пакт на Организация на обединените нации за миграцията, счита президентът. 

Приемам поканата на президента. Надявам се, че до срещата ни президентът ще се запознае най-малко с четиригодишната ни визия за ръководство, както и с отчета на Еврокомисията, и дружно да ги дискутираме! ", съобщи Борисов от Солун по бТВ. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР