Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено

...
Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено
Коментари Харесай

Румен Гечев: Партия на Румен Радев може да е коалиционен партньор на БСП

Гражданите са длъжни по закон, в случай че получат информация за осъществено закононарушение от общ темперамент, да я дават на управляващите. Г-н Банов не е подхванал нищо, макар че е знаел, че е бил нарушен законът. Само затова е задължен да подаде оставка. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в предаването "Офанзива " по Канал 3.

"Повече от двама души са били неприятни вестоносци за рекет от чиновник на министъра и зам.-министъра. Министър Банов 4 години търпи чиновник и тайфа към него да го малтретират. Той е позволил да се рекетира българското държавно управление, посредством министъра. Той споделя, че не е имал доказателства и не е докладвал ", напомни Гечев.

"Елена Йончева е изпълнила съвършено работата си. През медиите прокуратурата в този момент работи. Борисов се е скрил като мишка в Министерски съвет и си трае. Цялото Българска социалистическа партия излезе в отбрана на Елена Йончева, до момента в който ГЕРБ се крие, дано да излязат зад своите депутати ", сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

"Аз имам много друг взор. Ние по понятни аргументи се опарихме с Движение за права и свободи и те за нас не са подобаващ сътрудник. В ГЕРБ има кавги всеки ден, с невероятни корупции. Тоест Българска социалистическа партия има потребност от съдружен сътрудник. Ако има нов индивид, който е непосредствен до нашата стратегия, за какво да не вършим? Не казвал, че е задачата партия с Румен Радев, само че споделям, че е опция. Не сме уплашени, защото ние ще спечелим изборите, защото ГЕРБ си отиват. Ако възникне нов план, без значение от къде и по какъв начин и в случай че е с близка стратегия с Българска социалистическа партия, той би бил евентуален претендент за нас съдружник ", сподели още Румен Гечев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР