Гражданите отново се събират на традиционния си антиправителствен протест в

...
Гражданите отново се събират на традиционния си антиправителствен протест в
Коментари Харесай

Протестите: Ден 17 Тулупите се събудиха

Гражданите още веднъж се събират на обичайния си антиправителствен митинг в центъра на София, съобщи БГНЕС.
За 17 следващ ден изпълват площада пред триъгълника на властта и ще упорстват за оставката на държавното управление на Бойко Борисов, на основния прокурор Иван Гешев, както и провеждането на почтени и демократични предварителни парламентарни избори.
Искаме по-добро бъдеще за детето ни, желаеме да живеем в България. Това съобщи Владимир, който е дружно със брачната половинка си, с цел да взе участие в митинга.
За митингите от Белово е пристигнал Павел, който е инженер. ”Аз съм срещу корупцията в страната. Нашият парламент е въплъщение на корупцията, като включително поставям безусловно всички парламентарно показани партии ”, сподели той. Според него би трябвало да се одобри Закон за лустрацията и желае да знае, за какво нито всички партийни водачи отхвърлят да създадат това. Павел счита, че правилата на демокрацията в България са тотално нарушени. “Трите стълба - изпълнителна, правосъдна и законодателна власт са се слели в едно, няма го това разделяне, няма самостоятелност на управляващите и от там идва главният проблем ”, добави той.
Явор от София е на митинга, тъй като страната е завладяна. „ Тотално е завладяна от мафията, от Доган и Пеевски, които дърпат конците на Борисов ”, показа мъжът. Той също упорства за лустрация и проверка на 10-годишното ръководство. Явор упорства за оставките на основния прокурор и неговия предходник, тъй като пречат и прикриват кукловодите си.
Камион с озвучителна техника е блокирал бул. " Цар Освободител ".
Пред репортерите на БНР протестиращите разясниха:
" Всички сме единомислещи, с еднообразно мислене, това държавно управление да си подаде оставка, което изобщо то нито ни чува, нито ни вижда. Господин Борисов от дълго време трябваше да си подаде оставката. Ние за него сме тулупи, пенсионерите са неприятният човешки материал, само че за наслада към този момент се разсъниха тулупите и неприятният човешки материал. "
" Принципите на демокрацията в България са тотално нарушени. Трите стълба - изпълнителна, правосъдна и законодателна власт, са се слели в едно, няма го това разделяне, тази самостоятелност на управляващите, от там идва главният проблем ".
" Държавата е завладяна от мафия, от Доган и Пеевски, които дърпат конците на Борисов. От там насетне това, което се желае, е лустрация да се направи, проверка на цялото ръководство, тъй като доста пари се изкрадоха, изключително от еврофондовете, над триста милиарда къде са отишли, действително видяно. България наподобява на батак. Гешев и предшественикът му Цацаров да се разкарат, тъй като единствено пречат и покриват кукловодите, които ги споменахме, към този момент Доган и Пеевски. Висш съдебен съвет също би трябвало да се разтури, тъй като единственото, което той направи, това е да назначи Гешев ".
Антиправителствени митинги се организират и в други градове на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР