Гражданите направиха много ясен избор - ясно казаха, че предпочитат

...
Гражданите направиха много ясен избор - ясно казаха, че предпочитат
Коментари Харесай

Асен Василев: Гражданите направиха много ясен избор - предпочитат управление на ГЕРБ

Гражданите направиха доста явен избор - ясно споделиха, че избират метода на ръководство на ГЕРБ. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в ефира на bTV.
Прочетете още
Той изключи опцията за коалиция с ГЕРБ заради две аргументи:

" Продължаваме Промяната " желае доста по-социална политика от тази на ГЕРБ, както и безкомпромисна политика във връзка с върховенството на закона.

" Обща парламентарна група с Демократична България ще е замяна на вота на жителите. Смятам, че единственият метод като страна да тръгнем напред, е да излезем да гласуваме и ясно да заявим в каква посока желаеме да тръгне страната ", сподели още той. И напомни, че предходната година са имали тъкмо толкоз депутати, колкото се очертавали и за ГЕРБ в този момент - към 67. 

Бившият финансов министър заяви, че ще одобряват втория мандат, ако от ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление. 

" Оттук нататък отговорността е на този, на който гласоподавателите са дали своят вот доверие ", сподели още той. 

По думите на Асен Василев най-голямата неточност на Политическа партия с цел да не завоюват изборите е, че не са съумели да представят тяхната визия за България.

" Избирателната интензивност беше ниска и хората, които предишния път ни поддържаха, не излязоха да ни поддържат ", изясни още той. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР