Гражданите на Русия, които са обвинени, че имат намеса на

...
Гражданите на Русия, които са обвинени, че имат намеса на
Коментари Харесай

Путин: Обвинените от САЩ руснаци не са действали от името на Русия

Гражданите на Русия, които са упрекнати, че имат интервенция на изборите в Съединени американски щати през 2016 година, не са работили от името на съветските управляващи. „ Съединени американски щати би трябвало да показа съответни данни по това, само че руснаците никога няма да бъдат екстрадирани в Щатите”, сподели съветският президент Владимир Путин в изявление пред американския ефирен канал NBC.

„ Знам, че те не съставляват страната или съветските управляващи, а аз си нямам разбиране какво тъкмо са създали и не знам кой стои зад тях. Даже и да са създали нещо, то дано нашите американски сътрудници да поддържат разказите си в пресата с съответни материали, детайлности и данни. Ние ще ги разгледаме и тогава може да обсъдим обстановката “, сподели Путин.

Руският президент е безапелационен, че обвинените руснаци няма да бъдат предадени на Съединени американски щати при никакви условия. „ Никога! Русия не екстрадира свои жители, както и САЩ”, сподели съветският президент.

На 16 февруари американските управляващи повдигнаха обвиняване против 13 съветски жители и 3 съветски организации в опит за интервенция в американските политически процеси и хода на предизборната президентска акция през 2016 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР