Гражданите на Европейския съюз ще могат да посещават Обединеното кралство

...
Гражданите на Европейския съюз ще могат да посещават Обединеното кралство
Коментари Харесай

Guardian: Великобритания няма да въвежда визи след Brexit


Гражданите на Европейския съюз ще могат да посещават Обединеното кралство след Brexit без визи, написа през днешния ден „ Guardian”, базирайки се на свои източници.

Според изданието това напълно не значи, че европейците получават автоматизирано право за безсрочно оставане. Ако желаят да работят в страната, те ще би трябвало да съблюдават новите ограничавания за миграцията.

Британските управляващи неведнъж обявиха, че въпреки Brexit да дава опция за следена миграция, тя въпреки всичко няма да бъде изцяло стопирана и фирмите ще продължат да наемат квалифицирани работни фрагменти от Стария континент.

Новият проект за миграцията, предстоящ по-късно тази година, ще даде изясненост за желанията на държавното управление по отношение на влизането във Англия и изискванията за оставане и търсене на работа или обучение в страната. Те ще влязат в действие по време на възможния временен интервал, който ще последва завършека на Brexit през март 2019 година, съобщи БГНЕС.
На референдума за участието на Англия в Европейски Съюз, който се организира на 23 юни м.г., последователите на Brexit завоюваха с 51,9% против 48,1%. На 29 март министър председателят Тереза Мей публично уведоми Брюксел за стартирането на двугодишната процедура по излизане от Европейски Съюз, която би трябвало да завърши до края на март 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР