Гражданите на Европейския съюз да могат да останат в нашата

...
Гражданите на Европейския съюз да могат да останат в нашата
Коментари Харесай

Елизабет II: Европейците да могат да останат в страната ни след Брекзит

Гражданите на Европейския съюз да могат да останат в нашата страна след излизането ни от блока, това е споделила английската кралица Елизабет II, съобщи Скайнюз.

Държавният глава на западноевропейската монархия през днешния ден е произнесла обичайното си тронно слово в Народното събрание. "Новият проектозакон на държавното управление на Борис Джонсън ще постави основата на почтена, модерна и обективна система, от която ще могат да се възползват хора от целия свят ", е подчертала тя пред депутатите от Камарата на лордовете (горната камара на Народното събрание в Лондон).

Елизабет II е показала още, че приоритет на органа на изпълнителната власт е излизането на Англия от Европейски Съюз (Брекзит) на 31 октомври.

По думите на водача на Обединеното кралство измежду другите съществени задания на Даунинг стрийт 10 са били нарастване на минималното почасово възнаграждение на труда до равнище от 10,5 паунда, както и радикална промяна в системата за здравно обезпечаване.

Кралицата е била съпровождана от сина си – престолонаследника принц Чарлс, а не от брачна половинка си. Наскоро роденият през 1921 година принц Филип е оповестил, че се отдръпва от обществените изяли поради преклонната си възраст.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР