Гражданите на ЕС ще имат свободата да посетят Обединеното кралство

...
Гражданите на ЕС ще имат свободата да посетят Обединеното кралство
Коментари Харесай

Гражданите на ЕС влизат без визи в Обединеното кралство след Брекзит

Гражданите на Европейски Съюз ще имат свободата да посетят Обединеното кралство след Брекзит, без нуждата от визи, оповестява The Guardian.

Плановете за имиграционната система след Брекзит, която ще бъде оповестена по-късно тази година, ще разрешат на жителите на Европейски Съюз да влизат свободно в Обединеното кралство.

Това обаче не значи, че жителите на Европейски Съюз ще имат автоматизирано право да останат безсрочно. Ако желаят да работят в Обединеното кралство, те ще би трябвало да съблюдават новите ограничавания за миграцията.

Министрите неведнъж декларират, че макар че Брекзит ще даде на държавното управление пълномощието да управлява имиграцията, това не значи, че те желаят да я спрат напълно. Искат да продължат да разрешават на фирмите да наемат квалифицирани служащи от Европейски Съюз.

 Англия е против физическа граница с Ейре след Брекзит
Англия е против физическа граница с Ейре след Брекзит

Дъблин е пострадал от излизането на Лондон от Европейски Съюз и упорства за уреждането

Имаше апел държавното управление да употребява квоти, с цел да управлява броя на квалифицираните служащи от Европейски Съюз, идващи в Обединеното кралство. Източници обаче отхвърлят изказванието пред " Таймс ", съгласно което новата система ще включва избран брой разрешителни за работа, издадени на служащи от Европейски Съюз, които идват в Обединеното кралство, с цел да работят в избрани браншове на заетостта.

 Англия желае
Англия желае " новаторска " митническа система с Европейски Съюз след Брекзит

Ключова фигура на Европейски Съюз декларира, че концепцията за " невидими граници " е " фикция "

Депутати от " Торите ", защитаващи Брекзит обявиха пред " Таймс ", че са удовлетворени от концепцията жителите на Европейски Съюз да могат да посещават Англия без виза.

Андрю Бриджен декларира, че не е възразил против влизането на жители на Европейски Съюз в страната. " Това, което няма да могат да вършат, е да работят или да претендират за прехрана и изгоди ", добавя той.

 Свободното придвижване на хората след Брекзит разделя английското държавно управление
Свободното придвижване на хората след Брекзит разделя английското държавно управление

Британският министър на финансите Филип Хамънд не желае да се вършат незабавни промени в разпоредбите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР