Гражданите, които са били ваксинирани срещу новия коронавирус и са

...
Гражданите, които са били ваксинирани срещу новия коронавирус и са
Коментари Харесай

Предложение: Ваксинираните да могат да ходят на ресторанти и на кино

 Гражданите, които са били имунизирани против новия ковид и са развили имунитет, би трябвало да могат да се върнат в публичния живот. Това съобщи немският външен министър Хайко Маас, представен от " Фокус ".

" Вярвам, че имунизираните хора би трябвало да могат да се възползват още веднъж от главните си права. Ако единствено имунизирани жители са в ресторант или на кино, те няма да си навредят ", сподели той.

Маас добави, че хората, които получават имунизацията, няма да се разболеят и няма да е належащо да бъдат настанени в интензивни отделения или да бъдат закачени за инхалатори.

" И в случай че единствено имунизирани жители са в ресторант или на кино, те няма да си навредят “, акцентира Маас.

Той стана първият член на държавното управление на Ангела Меркел, който предложи привилегии на имунизираните. Тази концепция не е известна в Германия.

Броят на германците, които са били имунизирани против ковид-19, надвишава 1 милион (малко над 1% от общото население). С преимущество имунизацията беше дадена на хората в старческите домове и работещите в здравния бранш.

От 16 декември в Германия работи непоколебим карантинен режим. Почти всичко е затворено, като се изключи питателните магазини.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР