Гражданите, които не притежават жилищен имот или не са в

...
Гражданите, които не притежават жилищен имот или не са в
Коментари Харесай

Лицата без постоянен и настоящ адрес ще се регистрират на служебен адрес от кметовете

Гражданите, които не имат жилищен парцел или не са в положение да показват изискуемите документи за осъществяване на адресна регистрация като документ за благосъстоятелност или за прилагане на парцел, контракт за наем и други, да могат да декларират адресна регистрация по непрекъснат и по сегашен адрес на „ длъжностен адрес “.

Това планува план на Закон за изменение и допълнение на Закона за гражданската регистрация (ЗГР), оповестяват от Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ). Той е направен от междуведомствена работна група, включваща представители на Министерство на регионалното развитие, Министерството на вътрешните работи, Министерството на правораздаването, Министерството на електронното ръководство, Администрацията на Омбудсмана, НСОРБ, неправителствени организации и юристи.

„ Служебният адрес “ ще бъде в неподвижен парцел – общинска благосъстоятелност, който ще се дефинира със заповед на кмета на съответната община.

Променените плануват също жителите със заличена адресна регистрация, на база подаден сигнал от притежател за осъществена регистрация в парцела му, както и хора, регистрирани на адреси, които са...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР