Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, по

...
Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, по
Коментари Харесай

Ето къде ще паркират гражданите със стикер за право на паркинг на улиците, поради ограниченията за европредседателството ни

Гражданите, които имат винетни стикери за паркиране по улиците, по които са въведени ограничавания по отношение на Българското председателство на Европейски Съюз, само че не могат да намерят свободно място във въпросните три дни, ще имат право да паркират в прилежащата подзона. Това оповестиха от пресцентъра на Център за градска подвижност (ЦГМ).

По предварителни изследвания на ЦГМ става дума за към 100 коли, които в този момент употребяват паркоместа в подзона IV. Тези водачи могат да оставят колите си на паркоместата в подзона V, която е доста по-малко натоварена с коли, които употребяват правото на паркинг за живущи в зона.

ЦГМ акцентира, че опцията за паркиране на колите на жителите от IV-та подзона е еднократна - единствено за трите дни на събитието и е съобразена със Заповед на Кмета на Столична община за смяна в организацията на придвижването на територията на Столична община.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР