Гражданите и гостите на град Варна ще могат да видят

...
Гражданите и гостите на град Варна ще могат да видят
Коментари Харесай

Детската линейка във Варна ще бъде представена до дни

Гражданите и гостите на град Варна ще могат да видят Детската кола за спешна помощ в границите на три дни (от 17 до 19 февруари включително). Всеки, който пожелае може да види колата за спешна помощ в тези дни в часовия диапазон от 10:00 ч до 19:00ч., пише 

На 16.02.23 година (Четвъртък) във Варна ще се състои формалното показване и връчване на ключовете на първата за град Варна профилирана и напълно съвременно оборудвана Детска/неонатална кола за спешна помощ “Аз Вярвам и Помагам ”, която е чисто нова на стойност над 260 000 лева и е закупена със събрани благотворително средства от пластмасови капачки, стотинки и дарения от хиляди хора.

След церемонията ще има готова изненада за всички жители и посетители на град Варна.

Заедно с поддръжката на Областна Дирекция на МВР-Варна и старши комисар Атанас Михов, да бъде подсигурена патрулна кола и колата за спешна помощ да тръгне на личен ход посока центъра на град Варна и пл. “Севастопол ” и да направи почетна обиколка по основните улици с последна точка “Делта Планет мол ”, където ще бъде изложена за фотоси от всички жители на Източна и Североизточна България в границите на трите дни 17, 18 и 19.02.23 от 10:00 ч до 19:00ч.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР