Гражданин публикува снимка в голяма група във Facebook и написа:

...
Гражданин публикува снимка в голяма група във Facebook и написа:
Коментари Харесай

Снимка на пешеходна пътека оживи мрежата

Гражданин разгласява фотография в огромна група във Фейсбук и написа: " В " Дружба " -2 си имаме нов спорт - пешеходна пътека с трудности ", научи Sofia24.bg . Действително фотографията демонстрира, че на пешеходната пътека са сложени колчета, които наподобяват на трудности. Въпросните колчета очевидно отделят по някакъв метод велоалеята от пътното платно. 

Практикуват ли тичане с трудности в столичния квартал и какво мислят за тази фотография хората? Ето част от мненията им под фотографията:

- И по какъв начин ще мине човек с инвалидна количка или майка с количка за близнаци?

- Този лежащ служител на реда има достaтъчно изгоди, в сравнение с дефекти. 2-3 колчета ще бъдат отстранени и казусът е решен. Ползите от направеното са, ограничение на скоростта за забележимата директна и идната 50м към Лъчони от страната на велоалеята. Когато асфалтитаха тротоара до 150 ОУ бях на ръба да им избия бордюрите при оборудванията за фитнес, само че най-после всичко беше направено както би трябвало. Издребнява се ненужно, от време на време. *При велоалеите обстановката е тотално трагична...

- Погледни наляво, погледни надясно и се препъни напряко. На тези пътни инженери, би трябвало да им се лишават дипломите.

- Да се държи пешеходецът нащрек, да не се разсейва...

- Който я е измислил е за орден!

- Придвижването в цяла София си е предизвикателство. Като най-малко е триатлон с непредвидими затруднения - изненади по трасето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР