Гражданин на Алжир се призна за виновен в това, че

...
Гражданин на Алжир се призна за виновен в това, че
Коментари Харесай

Осъдиха алжирец, опитал да премине 2 пъти незаконно границата на страната

Гражданин на Алжир се призна за отговорен в това, че на 27.03.2022 година, в местността „ Славчето “, Община Трекляно е направил опит да излезе през границата на страната за Република Сърбия, без позволение на надлежните органи на властта и не през избраните за това места, като действието е останало незавършено по независещи от дееца аргументи, като казусът е значителен и действието е осъществено в изискванията на повторност – закононарушение по чл.279 от Наказателен кодекс. За подсъдимият това е втори противозаконен опит за секване границите на страната, закононарушението е осъществено в изпитателния период на наказване, утвърдено от Районен съд – Ген. Тошево.

районен съд – Кюстендил дефинира наказване „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, за 21- годишният Кадур М. от Алжир. Съдът привежда в осъществяване и наложеното му наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, отсрочено с изпитателен период от 3 години от районен съд – Ген. Тошево, с определение от 04.02.2022 година.

Алжирският жител е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, като това задържане следва да бъде приспаднато от избраното му общо наказване. Съдът дефинира първичен режим на изтърпяване на наказването „ общ “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР