Гражданин, живеещ на ул. „Петко Д. Петков“ в странджанския град

...
Гражданин, живеещ на ул. „Петко Д. Петков“ в странджанския град
Коментари Харесай

Потрес! Бесен гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец

Гражданин, живеещ на ул. „ Петко Д. Петков “ в странджанския град Средец разбуни пристрастеностите на сесията на Общинския съвет, нахлувайки с черна найлонова торба сега, когато съветниците обсъждаха ограниченията за справяне с последствията от поройните дъждове, оповестява " Флагман ".

С тип на разгневен бик той мина през редиците на партийните групи и се изправи пред деловия президиум, където седяха ръководителят на локалния парламент Динко Цъцаров и кметът Иван Жабов.

„ Как може 15 години да живеем без проблем и откакто завърши ремонтът на канализацията на улицата ни, да се постанова да живеем в боязън от най-малкия дъжд?! Какво е обяснението на администрацията?! Проектът ви е изпълнен, само че дали е изпълнен вярно?! И в случай че не е - кой е виновен ей за това нещо? “, разкрещя се той, след което подвигна торбичката на масата и сподели кафяво наличие с тегло към два-три кг.

Субстанцията бе с тип на примес от тиня и фекалии.

Редът в залата обаче не бе нарушен. Кметът и екипът му бяха готови за офанзивата, тъй като протестиращият с гнусотията жител бе в залата дружно с още двама души от същата улица - добре познати на администрацията.

От екипа на плана по прокарването на канализацията през 2014 година обясниха, че дейностите са осъществени качествено и че тръбата е с задоволително огромен диаметър, с цел да поеме отпадните води на къщите по улицата. Проблемът бил в това, че точно живущите във въпросните здания не са се присъединили в верния отсек. Обвиненията продължиха и със подозрения, че намиращ се наоколо мост бил с непочистено по виновност на общината намиращо се под него корито, като гневните хора не желаеха да чуят, че просто излелият се дъжд е бил с интензитет, който е невероятно да се поеме от естествената канализация.

Протестиращият със смърдящата торбичка се споделя Стоян, локалните не можеха да ни кажат с какво тъкмо се занимава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР