Граждани ще внесат над 90 000 подписа срещу намерението за

...
Граждани ще внесат над 90 000 подписа срещу намерението за
Коментари Харесай

“ЗА нова детска болница: Внасят над 90 000 подписа в Президентството

Граждани ще внесат над 90 000 подписа против желанието за създаване на Националната педиатрична болница на мястото на изоставения от години градеж в двора на Медицинската академия.

Преди седмица имаше и митинг, а повода за недоволството беше среща в районното министерство, на която беше признато вложителят, в лицето на Министерството на здравеопазването, да внесе ново предложение за изменение на подробния организационен проект.
 Архитект: Нова постройка за детската болница значи преустановяване на сегашната социална поръчка Архитект: Нова постройка за детската болница значи преустановяване на сегашната социална поръчка
До дни Министерството на районното развиване и благоустройството ще издаде виза за изследване и планиране на нова постройка за плануван...

Според Националната гражданска самодейност „ За същинска детска болница ” районното министерство е дало насоки на здравното по какъв начин 40-годишният противозаконен сега градеж да бъде легализиран. Протестиращите упорстват да се откри различен терен, на който да се построи напълно нова детска болница.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР