Граждани се събраха пред президентството, за да заявят, че България

...
Граждани се събраха пред президентството, за да заявят, че България
Коментари Харесай

Протест пред президентството: Тук не е Москва!, Оставка!

Граждани се събраха пред президентството, с цел да заявят, че България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Демонстрантите веят български флагове, знамето на Европейски Съюз, както и украинския байрак, защото Украйна е претендент за член в Европейски Съюз.


" Фуражка – самальот Масква ", " Аз не съм червен, аз съм Румен ", " ПРЕZИД-END ", гласят протестните плакати. А жителите скандират: " Тук не е Москва! ", " Радев е изменник " и " Оставка ". На митинга има проведена подписка за импийчмънт на президента Румен Радев.


По-рано от Политическа партия обявиха, че поддържат митинга.

Иван е измежду протестиращите пред постройката на президентството. Пред БГНЕС той съобщи, че е тук, тъй като желае импийчмънт на президента Румен Радев. " Последните няколко дни бяха много брутални, по мнението на президента, по тази причина сме тук да изразим гражданския си митинг ", сподели протестиращият и изясни, че е неудовлетворен от цялостната политика на президента, както и от дейностите му през вчерашния ден, когато връчи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление на коалиция " Продължаваме промяната – Демократична България "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР