Граждани се събраха пред президентството на протест под надслов Ние

...
Граждани се събраха пред президентството на протест под надслов Ние
Коментари Харесай

Граждани протестираха пред президентството под надслов Ние сме България, ЕС и НАТО! Радев - вън

Граждани се събраха пред президентството на митинг под надпис „ Ние сме България, Европейски Съюз и НАТО! Радев – вън “. Протестът бе проведен от Инициатива „ Бъдеще с памет “, само че не бе огромен и придвижването по бул. " Цар Освободител " не беше спряно.

Протестиращите скандираха „ Оставка! “.

„ Действията на президента Радев обричат бъдещето на детето ми и бъдещето на моята България в неприятна посока “, разяснява пред медиите Петър Москов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той сподели, че държи да е част от „ процеса, който ще в профил този човек от властовите механизми, които употребява, и ще може да възстановим смисления и добър път, по който бяхме тръгнали “. Според Москов български президент, президент на страна член на Европейски Съюз, не може да прави реверанси към " сатрапски " режим.

Протестирам против държанието на президента Радев, който не пази ползите на България, а тези на Русия, разяснява за Българска телеграфна агенция Даниела Стефанова. Според нея той би трябвало да си подаде оставката, дружно с вицепрезидента.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР