Граждани разпространиха , за които се твърди, че показват мястото,

...
Граждани разпространиха , за които се твърди, че показват мястото,
Коментари Харесай

Показаха мястото, където е бил заровен убитият Димитър от Цалапица

Граждани разпространиха, за които се твърди, че демонстрират мястото, на което е бил заровен убитият Димитър Малинов от Цалапица.
Прочетете още
" Мястото, където е заровен Митко ", написа Иванова Ина. Тя разгласява и фрагменти, на които се вижда изровена земя и строителни боклуци.

Обвиненият в убийството на Димитър от Стамбилойски Рангел Бизюрев помолил близнаците Валентин и Борислав Динкови да му оказват помощ да укрие натрупа му. Те се съгласили, въпреки да знаели, че става дума за тежко закононарушение. Впоследствие те са донесли и строителни материали от близкото бунище, с цел да затрупат тялото, стана ясно от думите на наблюдаващият прокурор Димитър Костов.

Единият брат обезпечил превозването на тялото с автомобил, а другият донесъл кирка и лопата, с цел да бъде изкопана дупка, в която да бъде положено.

Десетки протестиращи се събраха пред Съдебната палата в Пловдив през днешния ден. Това става преди да бъде прегледана мярката за неотклонение на 19-годишните близнаци Борислав  и Валентин Динчеви. Двамата бяха привлечени като обвинени за персонално укривателство по отношение на жестокото ликвидиране на Димитър.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР