Граждани разпространиха кадри от нарушение на пътните правила, извършено на

...
Граждани разпространиха кадри от нарушение на пътните правила, извършено на
Коментари Харесай

Лъскав джип изпревари през аварийната на АМ Тракия ВИДЕО

Граждани разпространиха фрагменти от нарушаване на пътните правила, осъществено на Автомагистрала " Тракия ". На записа се вижда по какъв начин бляскав джип изпреварва участниците в придвижването през спешната лента, написа
Прочетете още
Кадрите, които са снимани от видеорегистратора на кола, популяризират при започване на юли от страницата " Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем дружно ".

На видеото се вижда движещият се сив джип, който съумява да задмине колите, заели дейната и изпреварващите ленти. По непотвърдена обстановка, обстановката се е разиграла в сектора от аутобана, намиращ се в област София.

Припомняме, че  при ръководство на МПС на автомагистрала в лентата за наложително прекъсване, книжката се лишава за 3 месеца, а санкцията е 1000 лв.. При рецидив – книжката се лишава за 6 месеца, а санкцията става 4000 лева. 

Аварийните ленти са прекъсване при положение на щета на автомобила и по тях се придвижват пожарните и колите за спешна помощ, които се отзовават на сигнали за произшествия. Често обаче те се употребяват от водачи, които желаят да се предвижат по-бързо.

Към момента няма информация дали по случая е подаден сигнал.

Кадри: Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем заедно/ Фейсбук

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР