Граждани протестират пред сградата на Народното събрание с българско знаме

...
Граждани протестират пред сградата на Народното събрание с българско знаме
Коментари Харесай

Протест пред парламента заради идеята да се смени националният празник

Граждани стачкуват пред постройката на Народното събрание с българско знаме и крясъци " оставка ". Събитието е проведено във Facebook. 

„ Искаме незабавна оставка на това държавно управление поради концепцията да трансформират датата на националния ни празник “, разяснява пред Българска телеграфна агенция Ганка Миладинова, която беше облечена с тениска с логото на „ ИТН “ (ИТН). 

Депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев сподели, че доколкото са разбрали от хората, с които са се срещнали извън, пововодът за митинга е това, че те също са наранени от концепцията за промяна на националния празник.

Доколкото видяхме са хора, представляващи най-различни политически сили, само че не са проведени по политическа линия, уточни той.

По думите му има последователи на Има Такъв Народ, само че не е проведен от партията централно.

Излязохме, видяхме се, поговорихме си с хората и разбрахме, че не им е единствено 3-ти март казусът, а се вълнуват от много други неща, само че мисля, че е хубаво, когато има митинги на открито. Народните представители да не се крият като мишлета по ъглите, а да излизат и да си приказват с хората и да не се тормозят от това каква реакция ще получат, тъй като тя няма по какъв начин да е постоянно приятна, разяснява още депутатът. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР