Граждани от сдружение Спаси София внесоха 31 475 подписа в

...
Граждани от сдружение Спаси София внесоха 31 475 подписа в
Коментари Харесай

С 31 475 подписа сдружение настоява за нощен транспорт в София

Граждани от съдружие " Спаси София " внесоха 31 475 подписа в Столична община за въвеждане на нощен градски превоз в София за 7 линии.

" Икономическият резултат от тази самодейност е активиране на нощния стопански живот , доста повече благоприятни условия за дребния и междинен бизнес и повече благоприятни условия за подвижност на хората, които също се показват допълнително доходи за бизнеса и повече сигурност най-много, защото будните и по-живи градове са по-безопасни градове ", съобщи Гергин Борисов от " Спаси София ".

 Тръгва нощен превоз в София
Тръгва нощен превоз в София

Автобусите ще се движат от 0.00 до 5.00 ч. по три линии, а билетът ще коства 1 лева

Гражданите оферират интервалът на придвижване на 7-те линии да е 30 мин, с 5- минутен безвъзмезден обезпечен трансфер на пл. " Св. Неделя " , които свързват 35 квартала с центъра, централна жп гара и автогара и летище " София ".

 София с безвъзмезден нощен превоз?
София с безвъзмезден нощен превоз?

Заместник-кметът на Столична община инж. Александър Цветков предложи

Транспортната услуга ще коства 4 406 572 лева на година , а билетчето за нощния превоз ще коства 2 лева Той ще важи 90 минути от издаването. С него се разрешава безграничен брой прекачвания. Предложението планува и карта за градски превоз с включен нощен за 55 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР