Граждани организират в подкрепа на 18-годишното момиче, което получи 400

...
Граждани организират в подкрепа на 18-годишното момиче, което получи 400
Коментари Харесай

Граждани излизат на шествие в подкрепа на 18-годишното момиче, обезобразено с макетно ножче от мъж

Граждани провеждат в поддръжка на 18-годишното момиче, което получи 400 шева, откакто нападателят ѝ я е наранил с макетно ножче. То е планувано да се организира в понеделник в Стара Загора.

Събитието ще стартира в 18:00 ч. от постройката на Съдебната палата и ще продължи в посока общината и бул. " Цар Симеон Велики ".

Бруталният случай с принуждение провокира необятен публичен отзив и предизвика скандал поради противоречиво решение на Окръжния съд в Стара загора. Младото момиче е полуило голям брой рани от удари с макетно ножче, като носът ѝ е строшен, а косата ѝ е била остригана от нападателя с особена свирепост. Лекарите са създали 400 шева по ръцете, краката и гърдите, след което са я приели в болница.

Въпреки това карцерът на нейния нападател е анулиран поради неразбираема здравна експертиза. Окръжният съд дефинира жестокостите по тялото на момичето за " лека телесна щета ", което се третира като закононарушение с по-ниска социална заплаха и по тази причина причинителят не е арестуван.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР