Граждани организираха зловещ протест в Перник - те оставиха труповете

...
Граждани организираха зловещ протест в Перник - те оставиха труповете
Коментари Харесай

Перничани оставиха трупове на кучета пред общината

Граждани проведоха злокобен митинг в Перник - те оставиха труповете на отровени кучена пред постройката на общината в символ на това, че е извънредно време локалната власт да предприеме съответни дейности против всеобщото отравяне на кучета в града.

Според протестиращите злонамерените хора крият отровата в храна. После те разпръсквали отровената храна по целия град. По този метод се изтребвали стотици кучета - както бездомни, по този начин и домашни.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че в Перник са открити към 20 натрупа на отровени кучета. Те били на улица " Вардар " и в квартал " Дараците ". Кучетата са отведени за аутопсия от органите на реда. По случите са формирани досъдебни производства.

 Разследват гибелта на 19 кучета в Перник
Разследват гибелта на 19 кучета в Перник

Никой не прибира труповете им, сигнализират поданици

Според жителите има и различен доста стеснителен миг - ч аст от отровените храни, както и труповете на отровените кучета, постоянно се срещали и до детски площадки , стадиони и градинки, което безусловно скандализира обществото. Местните поданици са безапелационни, че общината не обръща внимание на този проблем. Поради това те организирали и днешния злокобен митинг.

" Трябва да се случи нещо извънредно, с цел да се види резултатът ", сподели един от протестиращите жители. Според него отровените кучета са над 60, като не престават да се откриват и още трупове.

След спонтанните протестни дейности, жителите на Перник към този момент са подхванали дейности и за проведен митинг, който ще се организира в 10 часа събота, 4 ноември. Протестни дейности са проведени и в петък, 3 неомври, от 19 ч. пред постройката на общината в Перник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР