Граждани на Русия, Италия и Молдова са осъдени в Белгия

...
Граждани на Русия, Италия и Молдова са осъдени в Белгия
Коментари Харесай

Трима осъдени в Белгия за източване на 2000 тона гориво от тръбопровод на НАТО

Граждани на Русия, Италия и Молдова са наказани в Белгия за източването на над 2000 тона керосин от водопровод на НАТО, оповестиха локални медии. Случаят е от 2018 година, когато е регистриран непонятен спад в налягането по тръбопровода.

 

Първоинстанционният съд е определил през днешния ден наказване от осем години отнемане от независимост и 240 хиляди евро санкция за съветския жител, който не е участвал на процеса и е охарактеризиран като началник на незаконната група.

 

Италианският жител, който е взимал решения, свързани с осъщественото закононарушение, получава четири години затвор и санкция от 160 хиляди евро. Молдовският жител, за който е потвърдено, че е подкрепил кражбата, е наказан на три години отнемане от независимост условно, с петгодишен изпитателен период, както и на 8000 евро санкция.

Допълва се, че по случая е оневинен жител на Румъния. Отбелязва се, че двама жители на страни от Източна Европа, участници в незаконната група, също са били наказани на две години затвор. За единия от тях, който е участвал на делото, присъдата е условна, с петгодишен изпитателен период.

 

Източник: Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР