Граждани на Айтос пак излязоха на протест срещу движението на

...
Граждани на Айтос пак излязоха на протест срещу движението на
Коментари Харесай

Айтосци пак на протест срещу опасните тирове

Граждани на Айтос отново излязоха на митинг против придвижването на рисковите тирове в града. Това стана откакто комисия от специалисти стартира огледи на рисковия сектор в града, където на 13-ти септември татко и двете му деца починаха при тежка злополука с ТИР.

Ще бъдат дублирани и два знака за прекосяване от 90 към 50 км/ч скорост в обитаемото място.

Ще бъде инсталирана стационарна камера за следене на скоростта, най-вероятно ще бъдат сложени изкуствени неравности, стеснения на пътните ленти и пътната маркировка ще бъде направена отначало, добави той.

Въпреки това жителите на Айтос отново излязоха на митинг. подред тях ограниченията са незадоволителни и преминаващите тирове ще не престават за заплашват живота на всички.

Вече има и по-голямо полицейско наличие. Мобилни камери на полицията ще наблюдават за скоростта, както и мобилни кантари, които претеглят тежкотоварните камиони в Айтос.

" Сформирана е междуведомствена комисия по искане на регионалното пътно ръководство, в която беше обследван целият сектор на община Айтос, от границата с община Руен до извънурбанизираната територия, до табелата на гр. Айтос. В нея е ангажимент на регионалното пътно ръководство да инсталира табели ", изясни - инж. Димитър Порязов, шеф на ОПУ-Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР