Граждани ме уведомиха, че от ГЕРБ подготвят за деня на

...
Граждани ме уведомиха, че от ГЕРБ подготвят за деня на
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: ГЕРБ готвят саботаж на изборите?

" Граждани ме уведомиха, че от ГЕРБ приготвят за деня на вота техните симпатизанти да гласоподават до 14 часа, тъй като по-късно щяло да има някакъв проблем с машините. А с изключение на очевидният, който може да е прекъсването на електричеството, преднамерено подбрани хора, щели да отиват след 14 часа и да се бавят по 15 минути на машината за гласоподаване ".

За това алармира юрист Стела Николова, претендент за депутат от " Демократична България " 3-ти МИР във Варна посредством обява във Фейсбук.

" Ако всичко това е правилно, то е бойкот на изборния развой и правата на жителите ", написа още адв. Николова.

" Ще ми се всички да сме наясно, че от ГЕРБ са обезверени, а отчаянието ражда чудовищни нарушавания на права и правда ", безапелационна е тя.

" Това, което всеки един български жител може да направи, е да упражни правото си на глас на 11 юли, без значение какви трудности ще се провеждат. България заслужава да ѝ отделим колкото време е нужно в този ден, с цел да можем да изхвърлим хората с чекмеджетата! Моля, не се отхвърляйте от отговорността за освобождение на страната от мафията! ", приканва тя.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР