Граждани излязоха пред КАТ в София с искане да бъде

...
Граждани излязоха пред КАТ в София с искане да бъде
Коментари Харесай

Граждани искат отнемане на шофьорската книжка на Тити Папазов

Граждани излязоха пред КАТ в София с искане да бъде отнета шофьорската брошура на баскетболния треньор и началник на футболния " Левски " Константин Папазов , оповестява БГНЕС.

Причина за недоволството е следващото му пътно нарушаване, снимано от различен водач на пътя.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин изясни, че е решил да провежда събитието, откакто за следващ път Папазов е направил забранен ляв завой и е минал на алено както и преди два месеца. Според него не е редно и да се подхващат дейности единствено по видео, предоставено от различен лидер.

Той разясни, че се е изненадал, че позицията на " Пътната полиция " се базира единствено на въпросното видео и няма никаква друга оценка. По негови думи с лучаят е завършен с санкция от 100 лв. и лишаване на 8 контролни точки. Наказанието за подобен тип нарушаване, такова завиване на алено е присмехулно, безапелационен бе Дудин.
 Заснеха колата на Тити Папазов още веднъж да минава на червен светофар
Заснеха колата на Тити Папазов още веднъж да минава на червен светофар

От " Спаси София " упорстват Столична дирекция на вътрешните работи неотложно да отнеме книжката му

Според Дудин настояването на жителите за лишаване на книжката на Папазов е целесъобразно, тъй като той е обществена персона и с дейностите си дава неприятен образец на обществото.

Предвижда се единственият метод, по който жителите да изразят недоволството си, е като стоят в двора на " Пътна полиция ".

Припомняме, на 4 септември на румънското посолство, след което завива на червен светофар. Нарушението се случва на метри от Първо РПУ.

Два месеца по-рано той още веднъж влезе в новините, откакто с висока скорост на бул. " Черни връх ", след което заплати наложената му санкция и даде обещание да бъде по-внимателен при спазването на разпоредбите за придвижване.
 Тити Папазов профуча на червен светофар с колата си в София
Тити Папазов профуча на червен светофар с колата си в София

Баскетболният треньор е признал за нарушаването си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР