Граждани инициираха поредна подписка срещу незаконните блокади на кръстовища в

...
Граждани инициираха поредна подписка срещу незаконните блокади на кръстовища в
Коментари Харесай

Граждани събират подписи срещу блокадите пред НДК

Граждани предизвикаха поредна подписка против противозаконните блокади на кръстовища в столицата, които направиха протестиращите против държавното управление. За броени часове са събрани близо 3000 подписа, заяви Българска национална телевизия.

За самодейността било издадено позволение, разкриха основателите на подписката. Според тях от страна на протестиращите са нарушени най-малко половината текстове от конституцията в частта ѝ, касаеща закононарушенията против републиката. Те упорстват уредниците на митингите да понесат отговорност за дейностите си.

„ Решават и блокират кръстовище в моя град. Значи и аз мога върша какво си реша. Това не е кротичък митинг “, не скри възмущението си от терора на метежниците жена, която към този момент е сложила подписа си против премахването на блокадите.

Преди броени дни Веселин Георгиев и Георги Флоров събраха столичани на протест и внесоха над 6000 подписа против противозаконните блокади. Те упорстват Министерство на вътрешните работи и столичните управляващи да се погрижат за реда в столицата. По-рано в понеделник двамата бутнаха и една от празните шатри на метежниците на кръстовището пред Ректората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР