Граждани алармираха за грозна проява.Пловдивчанин твърди, че посред бял ден

...
Граждани алармираха за грозна проява.Пловдивчанин твърди, че посред бял ден
Коментари Харесай

Задигнаха портмоне пред магазин в Пловдив ВИДЕО

Граждани сигнализираха за грозна демонстрация.

Пловдивчанин твърди, че измежду бял ден водач отмъкнал портмоне, оставено на маса пред магазин. Ситуацията се разиграла пред обект, намиращ се в " Кючук Париж ".

 Всичко станало към 9 часа на 11 май.

В скъпата движимост имало " солидна " сума пари, документи и карти.  Мъжът, който популяризира сигнала, споделя и фрагменти, за които твърди, че са уловили посочения за причинител. Той се движил с комби.

" На първия клип се вижда по какъв начин вижда портомонето и се паркира и го взима ", споделя пловдивчанинът. Той приканва всеки, който има информация, да я показа.

Към момента няма данни да е подаден сигнал до ортаните на реда. Припомняме, че съгласно настоящия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност, в случай че в 7-дневен период от намиране на непознати движимости те бъдат върнати на техния притежател или предадени в полицията. Само преди броени дни Министерство на вътрешните работи в Пловдив показа фотоси на мъж, търсен поради това, че е взел изгубен портфейл. Тогава казусът бе от пловдивския " Тракия ".

Вижте целия сигнал за новия случай, споделен от мъжа с букви П.М.:

" Днес, тъкмо в 9:00, до ресторант " Рандеву ", на ъгловия магазин, индивидът с тази кола отмъкна портфейл от масата на магазина с прилична сума пари и много документи карти и така нататък
На първия клип се вижда по какъв начин вижда портомонето и се паркира и го взима. Някой в случай че има информация. Средна възраст, колата е модел: " Опел Астра ", комби ".



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР