Графологичен анализ може да има тежест в съда, смята експертът

...
Графологичен анализ може да има тежест в съда, смята експертът
Коментари Харесай

Графологичен анализ показва дали Кирил Петков е писал бележката за Северна Македония

Графологичен разбор може да има тежест в съда, счита специалистът Александър Атанасов

Депутатът от "Има подобен народ " Станислав Балабанов сподели записка, за която твърди, че е написана собственоръчно от премиера Кирил Петков. По негови думи на нея е показан проект за евроинтеграцията на Република Северна Македония.

"Показвам я в този момент, тъй като чашата на самообладание преля. Ние се опитвахме през цялото това време да му дадем опция да ревизира позициите си, да направи всичко допустимо България да има обща позиция по тематиката ", сподели той пред

Според Балабанов бележката е написана по време на пътуването на българската делегация до Киев през април. Възмутителното, съгласно него, е, че в нея е посочено първо повдигане на ветото на Северна Македония, а по-късно вероятно осъществяване на поетите задължения.

Графологичен разбор може да има тежест в съда, споделя графологът Александър Атанасов.

"Тук са отразени много признаци, които могат да служат за идентификационно проучване. Под признаци разбираме отклонения от правописните правила. Можем да кажем, че лицето има развъртян писмено-двигателен табиет на латиница и на кирилица ", изясни той.

Сравнение сред почерка на бележката с този на подписа на премиера от формалния документ за отвод от канадско поданство демонстрира, че прилики има.

"Има много общи признаци. Например при буквите Е и Т. По сходен метод са изписани и тук. С един пай детайл, който пресича отвесния на едно и също място ", добави още Атанасов.

Намират се обаче и разлики при изписването на буквата К. Очевадна е и правописната неточност, която е позволена.

Бившите съдружни сътрудници желаеха министър председателят да се подложи и на детектор на лъжата. "Бих поканил Кирил Петков, дружно със експерти, да се подложим на детектор на лъжата в пленарната зала ", съобщи Балабанов.

Министър-председателят не разяснява тематиката. А евродепутатът Ангел Джамбазки разгласи, че подава сигнал в прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР