Графит смърт за всички евреи е бил открит на стълбището

...
Графит смърт за всички евреи е бил открит на стълбището
Коментари Харесай

Графит смърт за всички евреи в синагога в Ню Йорк

Графит " гибел за всички евреи " е бил открит на стълбището на синагога в нюйоркския квартал Бруклин , което е предиздвикало уредниците на политическо събитие, планувано да се организира там, да го анулират, оповестяват израелски медии.

Събитието е било планувано да бъде водено от звездата от сериала " Broad City " Илана Глейзър в историческата синагога в Бруклин.

 Графити срещу евреите на синагога в Калифорния дни след клането в Питсбърг
Графити срещу евреите на синагога в Калифорния дни след клането в Питсбърг

Мъж с качулка и маска, който прескочил оградата

Очевидци на кръвопролитието в синагогата " Дървото на живота " в американския град Питсбърг в събота обявиха, че стрелецът, който простреля 11 души, е крещял " всички евреи би трябвало да умрат ".

Около 20:30 часа през вчерашния ден тамошно време Глейзър е споделила пред тълпата пред постройката, че събитието, на което тя трябваше да интервюира журналистката Ейми Гудман и претендентите за Сената на Съединени американски щати Андрю Гунардес и Джим Гауран, е било анулирано поради графитите .

На втория и петия етаж са открити изрисувани обиди, до момента в който " гибел за всички евреи " е било написано на врата.

 Нападателят от Питсбърг пред полицията: Искам всички евреи да умрат
Нападателят от Питсбърг пред полицията: Искам всички евреи да умрат

Според Робърт Грегъри Бауърс евреите " правят геноцид против народа му "

Събитието е било част от сериите " Генератор " на Глейзър, в които тя интервюира деятели и политици, за " да се види по какъв начин служат на нас, хората ".

" Надявам се, че това няма да охлади желанието на хората да гласоподават " на междинните избори за Конгреса на Съединени американски щати на 6 ноември. " Не можем да си позволим да мълчим или да се опасяваме ", показала Глейзър.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР