Графеновите батерии са подходящи за зареждане на смарт часовници, смартфони

...
Графеновите батерии са подходящи за зареждане на смарт часовници, смартфони
Коментари Харесай

Prestigio Graphene PD – мощни графенови батерии


Графеновите акумулатори са подобаващи за зареждане на смарт часовници, смарт телефони и даже преносими компютри
(снимка: Prestigio)

Prestigio уголемява своята линия външни акумулатори, създадени с потребление на графен – най-иновационния материал в електрониката. Компанията пуска на пазара два нови модела – Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition.

Основна отличителна линия и на двата модела е съществуването на вградено зареждане за смарт часовника Apple Watch. А портът Type-C в PRO модела разрешава зареждане на преносими компютри с мощ до 45W, в това число MacBook Air.

Външните акумулатори Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са подобаващи за бързо зареждане на Apple Watch, iPhone и AirPods. Те са съвместими и с всички други устройства, поддържащи актуалния стандарт за безжично зареждане Qi, като смарт часовници, безжични слушалки, смарт телефони.

Нещо повече, батериите на Prestigio са способни да зареждат по пет устройства по едно и също време. И всичко това с помощта на графена – революционния материал, който пази устройството от прегряване и удължава неговия период на употреба.

Graphene PD Watch Edition има потенциал 10 000 mAh, до момента в който при Graphene PD PRO Watch Edition той е двойно по-голям – 20 000 mAh. Това е изцяло задоволително надлежно за три или шест цялостни зареждания на телефона.

Graphene PD PRO Watch Edition е способна да зареди и преносим компютър през порт Type-C
(снимка: Prestigio)

Мощността на графеновата PRO батерия е задоволителна и за зареждане на преносими компютри до 45 W. Самият развой на зареждане става през Type-C порт, който за разлика от останалите USB портове може сполучливо да се употребява за бързо зареждане. Type-C е общоприет порт за преносимите компютри от ново потомство. Това значи, че Graphene PD PRO Watch Edition ще се оправи и със зареждането на батерията на MacBook Air.

Специалният LED екран, с който са снабдени двата модела, предизвестява за нуждата от зареждане на самата батерия. За цялостно зареждане на Graphene PD PRO Watch Edition ще са нужни 110 минути, а за зареждане на Graphene PD Watch Edition – 50 минути.

Външните акумулатори поддържат продуктивност при зареждане, т.е. до момента в който се зареждат самите те, могат да зареждат други устройства по безжичния способ, без да прегряват.

Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са много компактни и изчистени като дизайн. Устройствата имат корпус от алуминий и закалено стъкло и са комфортни за носене, с помощта на включения в комплекта черен калъф от естествена кожа.

В комплект с външните акумулатори идва и мощно зарядно устройство с адаптери за електрическите съоръжения на Съединени американски щати, Китай, Европа и Англия, тъй че устройствата са подобаващи за консуматори, които пътуват до разнообразни дестинации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР