Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите

...
Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите
Коментари Харесай

Графа подготвя страхотен концерт в Летния театър на Варна

 Графа разгласи, че това лято му предстоят концерти на откритите подиуми в пет града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас. Изпълнителят на едни от най-популярните български песни е прочут с сполучливите си гигове, които оставят незабравими страсти у почитателите му.

Годината за Графа стартира с упованието за първия му концерт на стадион " Българска войска ". Covid-19 обаче промени графика на целия свят, в това число и проектите на екипа на изпълнителя. за концерта.

В началото на юни Графа и музикалната компания " Монте Мюзик " оповестиха, че приспособяват концертната си стратегия, с цел да подсигуряват сигурността на многохилядната аудитория. Концертът на " Българска войска " се преформатира в четири следващи събития на стадион " Юнак ". Датите са 14, 15, 16 и 17 юли. Феновете към този момент презавериха билетите си, а в Eventim са пуснати в продажба останалите места за четирите концертни дати в София.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния спектакъл, следват Варна – Летен спектакъл на 26 юли, концертът в Античен спектакъл, Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния спектакъл в Бургас – 3 август. Билетите към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.

Поредицата от концерти навън на Графа е обединена от слогана " Ти грееш ". Това е и името на новия летен сингъл на изпълнителя. Песента и видеото, режисирано от Buddubbaz Tape Company, описват за същински значимите неща в живота и карат всеки да се усмихне и раздвижи под свежите звуците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР