Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на

...
Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на
Коментари Харесай

Графа пусна нова песен

Графа избра огледалната датата 22.02.2022 за премиера на видеото на новата си ария " Утре още веднъж ". Тракът е заглавната ария към новия български сериал " Мен не ме мислете ". В обществените мрежи Влади Ампов показа с неспокойствие детайлности за сингъла и визуализацията му и зарадва почитателите си с новината за нов албум:

" След толкоз доста години не преставам да откривам нови нюанси, нови музикални хоризонти, нови импулси. Пулсът на града е моето ентусиазъм за този трак, както и за албума, който ще се появи тази година ", споделя той.

" Работих няколко месеца върху него. Може би една от аргументите за особеното звучене е, че през последните 2 години и половина се върнах към свиренето на китара и това се отразява върху метода на основаването на музиката ми и още веднъж записах всички китарни партии в парчето. Исках да има мощна и съвременна, електро-акустична дръм секция, пространствени инди китари и синтове, дълбока съб-бас линия.

Музиката и аранжимента са мои, както и по-голямата част от текста. В един миг се включи и NDOE, с цел да оформим дружно финалния вид на думите ", написа изпълнителят.



В прочувственото си послание към почитателите Графа изрази благодарности към всички музиканти и екипа му, дали парченце от себе си за реализацията на плана. Специално внимание отделя на режисьора и оператор Георги Марков, който стои зад реализацията на видеоклипа.

Голямата вест, която Графа оповестява в поста си, е излизането на новия му албум до края на годината. От музикалният лейбъл " Монте Мюзик " разкриха още едно събитие, което ще зарадва почитателите на Влади Ампов - акустичен концерт " Утре още веднъж ", който ще се състои на 11 юни в Античен спектакъл, Пловдив.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР