Графа и Азис на нож след изказване на Костинбродския славей! Нови

...
Графа и Азис на нож след изказване на Костинбродския славей!
Нови
Коментари Харесай

Дива омраза и лют скандал между Азис и Графа!

Графа и Азис на нож след изявление на Костинбродския славей!
Нови двама врагове се появиха на певческата сцена у нас, въпреки и в радикално разнообразни жанрове. Става дума за Азис и Графа, които до момента в никакъв случай не са имали допирни точки един с различен, още по-малко пък мотиви за кавги. То и в този момент нямаше мотив, с изключение на огромната уста и кралско самочувствие на Васко от Костинброд, който обиди Влади Ампов.
 Азис
Азис и Графа гуша за гуша

Циркът се разигра след изявление с Графа, в което той признава, че не всяка негова ария се трансформира в избиващ рибата шлагер. Но и съгласно него не това е задачата на музиката, а нещо надалеч по-възвишено.

„Тъпо е да смяташ, че всичко, което създадеш и изкараш на пазара, мигновено ще провокира уау резултат. А и знаем какво е с шлагерите – въртят се един сезон и толкоз, след това се не помнят. Аз желая музиката ми да допира и да остава – не, тъй като е шлагер, а тъй като е стойностна“, сподели Влади.

Явно гледал изявлението му, Азис мигновено скочи с подбив и съобщи в нета, че работата на Ампов не става и е без никакво значение. Той показа част от диалога с Графа като се чуваше по какъв начин се хили в профил. А след това натърти, че точно това е определящото за звездите – какъв брой гледания имаш и какъв брой те слушат и поръчват хората.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР