Графа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от

...
Графа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от
Коментари Харесай

Графа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от изненадите в Парк и Спа хотел Марково

Графа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са единствено част от изненадите в Парк и Спа хотел Марково
Серия почивни дни се обрисува към Коледа тази година. Неработни ще бъдат цели 5 дни. Повечето българи започнаха да вършат резервации и проекти за отмора. 

Един от най-луксозните хотели край Пловдив -  Парк и СПА хотел Марково е поканил редица известни български реализатори, които да честват дружно с техните посетители празничните вечери към Коледа и Нова година.  

Хотелът, който е позициониран единствено на 2 километра от града, изкушава своите посетители с атрактивни  ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети и притегля с сантиментална и първокласна конюнктура. За разлика от други хотели в Пловдив, СПА комплексът се намира в подножието на Родопите - надалеч от градската блъсканица и притегля с впечатляваща панорамна панорама към града на седемте тепета.



Старт на специфичните декемврийски изненади ще даде един от най-обичаните български реализатори Влади Ампов - Графа, който ще бъде посетител на хотела на 23 декември и ще сервира едно незабравимо LIVE шоу за всички посетители.



На един от най-светлите български празници Бъдни вечер, комплексът приготвя празнична вечеря с анимация за най-малките посетители, коледно магическо шоу и посрещане на Дядо Коледа.

Родители, не забравяйте да приготвите и коледни дарове за своите малчугани!

Навръх Коледа, специфичен посетител на Парк и СПА хотел Марково ще бъде примата на поп фолка Глория.



Изпълнителката ще блесне с неповторима стратегия, включваща безконечните й шлагери, както и най-новите попълнения в репертоара й.

Промоционалните КОЛЕДНИ пакети  за 2, 3 или 4 нощувки, може да разгледате ТУК .

Не по-малко изкушаващите са и  ОФЕРТИТЕ за Нова година !



На 29 декември за положителното въодушевление на всички посетители в елегантния ресторант Belle Vue ще се погрижат струнен квартет Mystic.

В предпоследния ден на 2018 година, 30 декември, с гостите на спа комплекса ще чества хитовата изпълнителка от музикална компания „ Пайнер ” - Анелия. Тя дава обещание вечер, изпълнена с доста музика, танци и забавление.



Минутите преди настъпването на новата 2019 година, на 31 декември, заведенията за хранене Bella Donna и Bell Vue ще бъдат осеяни с куп изненади! Топ артистът Руслан Мъйнов ще вдигне градуса на настроението със своето музикално хумористично ШОУ.



Част от богатата новогодишна стратегия ще станат и прелестните девойки от група Compact Voices. Магичната конюнктура ще бъде допълнена от маг Кристел, който е приготвил неповторим театър за дребни и огромни.

Томболи, награди и доста изненади също ще поддържат положителното въодушевление на всички присъстващи.

Промоционалните НОВОГОДИШНИ пакети за 3, 4 или 5 нощувки, за които повече информация може да намерите ТУК .

В празничните дни, четиризвездният комплекс ще се трансформира в оживяла приказка, а ресторантите  Belle Vue  и  Bella Donna  ще станат сцена за скъпоценни мемоари.



Освен от общоприетите стаи, всички гости ще могат да се възползват и от новите попълнения на хотела -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП жилища.

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките посетители. 

 

*публикация

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР