Градушка е пробила покривите на автобусните спирки в село Владо

...
Градушка е пробила покривите на автобусните спирки в село Владо
Коментари Харесай

Градушка проби покриви на автобусни спирки

Градушка е пробила покривите на автобусните спирки в село Владо Тричков. В момента цялото придвижване в региона е спряно.

Колите са отбили от пътя, а минувачите гледат къде могат да се скрият от разразилата се буря, която може да надупчи ламарините на возилата.

" Стоянките на автобусите не се ремонтирани отдавна. И една такава градушка ще повреди много от тях. Дано единствено да няма ранени хора ", оповестява stolica.bg, базирайки се на пасажери, които търсеха под кое дърво да се спасят от появилата се стихия.


Снимка: stolica.bg

В близкото село Свидня ситуацията също е ужасно. Небето внезапно е притъмняло и е почнал да се лее дъжд. Видимостта в региона е към 300 метра, губи се и сигналът на сателитните малките екрани.

На места в София също стартира да вали дъжд мощен дъжд. За броени минути булевардите се трансфораха в реки. Заради наводнените улици на доста места се образуваха тапи.

В „ Горубляне ” също е валяла градушка. Читател на БЛИЦ оповестява, че едри ледени топчета се изсипват над квартала най-малко от 15-ина минути. В " Студентски град " също е паднал град.

Друг четец на медията ни заяви, че на Ботевградско шосе, в региона на кв. „ Враждебна ”, е паднало дърво. В село Кривина, отново по думите на наш четец, пък е пламнало дърво. Най-вероятно пожарът е провокиран от гръмотевица.

Припомняме, че синоптиците предизвестиха, че още през днешния ден времето ще стартира да се скапва, с сдържан вятър от северозапад през нощта ще прониква студен въздух. Над Северна България и планинските региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.

Утре с до сдържан вятър от северозапад, в източната половина от страната от североизток ще продължи да прониква студен въздух. Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР