Градският транспорт в Пловдив редовно е обект на критики от

...
Градският транспорт в Пловдив редовно е обект на критики от
Коментари Харесай

Пенсионерка не издържа! Разплака се на спирка

Градският превоз в Пловдив постоянно е обект на рецензии от пловдивчани. Местните не са удовлетворени от броя на линиите, количеството на рейсовете, както и от обстоятелството, че постоянно даже рано вечер няма публичен превоз.

Оказва се, че обстановката даже докарала до рев пенсионерка от града Това твърди юноша, който станал несъзнателен очевидец на неприятната обстановка. Причината? Дамата чакала рейс, само че транспортното средство не идвало и не идвало - това довело и до сълзите в очите ѝ. За тъжния случай мъжът споделя в своя обява в една от огромните пловдивски групи във Фейсбук.

Мирослав Д. споделя мнението си за обществения превоз, само че и написа за смутената пенсионерка, чакаща на една от спирките край Централна гара. Той не прецизира навръх коя от тях.

" Кючука ", към бул. " Южен ", оставен без градски превоз. Из града автобусите на 1 час, хората натъпкани в автобусите като сардели. И една пенсионерка на спирката на Централна гара се разплака, чакала над 50 минути, към този момент не издържала ", написа Мирослав Д.

" На Военна болница чаках рейс за " Тракия " от 20:00 до 20:40(#18;#29;#99;#44).... Нищо! В Пловдив няма градски превоз! ", добавя различен жител.
Припомняме,че по 15 от линиите на градския превоз в Пловдив ще се извършва признатото с Решение №130 на Общинския съвет лятно маршрутно разписание, оповестиха от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза ”.

Причина са продължаващите строително-монтажни работи по бул. „ Александър Стамболийски ”, бул. „ Дунав ”, бул. „ Васил Априлов ”, ул. „ Брезовско шосе ”, ул. „ Даме Груев ”, бул. „ Христо Ботев ” и кръговото кръстовище пред Централна гара, както и на Голямоконарско шосе. Автобусите по преминаващите през тези пътни сектори линии са с изменени направления и понижен пътникопоток. Това откри направеното от ОКТ проучване, въз основа на което шефът Георги Стоилов внесе отчет до кмета Здравко Димитров, а той от своя страна издаде заповед за маршрутните написания.

До привършване на пътните поправки, само че не по-късно от 31 декември, рейсовете по линии №9, 12, 16, 18, 20, 21, 24, 25, 29, 37, 93, 99, 113, 116 и 222 ще се движат с лятно разписание. Рейсовете по останалите линии се извършват според одобреното от общинската транспортна скица маршрутно разписание.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg